0
 • Du har inga produkter i varukorgen.
HILDEGARD MEDIA

KOMMUNIKATION & PRODUKTION

Mediebranschen är under förändring. Spelplanen ser inte ut som den en gång gjorde. Affärsmodeller och konsumtionsbeteende har förändrats. Gränser suddats ut. Kompassnålen snurrar vilset. Kvällstidningar sänder tv och SVT publicerar artiklar. Konkurrensen har ökat. Möjligheterna att publicera är många och lätt tillgängliga. Aktörerna fler. En del är trovärdiga. Andra inte. Det är inte så komplicerat att publicera i dag, oavsett om vi talar om texter, ljud, bild eller film. Företag och varumärken är inte beroende av redan existerande budskapsbärare när de vill hitta eller kommunicera med sin målgrupp. De kan bygga egna publicistiska kanaler. Vill man synas och höras i detta digitala brus måste kommunikationen vara tydlig och relevant samt intressant. Vi kan hjälpa till med den här typen av varumärkesbyggande och säljdrivande redaktionell kommunikation.

Vi skriver och publicerar. Långa artiklar, och ibland korta. Nyheter och reportage. Intervjuer. Ofta producerar vi hela tidningar. Ibland bara några sidor. Uppdragsgivarna är företag, organisationer och tidningar. Vi ägnar oss också åt att ta fram professionella hemsidor som är designade, responsiva och sökordsoptimerade.

Ägare och grundare av Hildegard Media

Jonny Bothin

HILDEGARD MEDIA

DETTA ERBJUDER VI

icon-edit
 • REPORTAGE & INTERVJUER
 • Anlita oss för reportage, artiklar, informationstexter, pressmeddelanden, presentationer och researchrapporter.
journal (1)
 • MAGASIN & TIDNINGAR
 • Ett välgjort magasin med relevant innehåll stärker ditt varumärke och skapar en djupare relation mellan dig och kunden.
camera
 • DIGITAL PUBLICERING
 • Vi har stor erfarenhet av foto. Vi bygger grundläggande webbplatser för din marknadsföring, förnyar bildspråk och sökordsoptimering.
HILDEGARD MEDIA

HEMSIDOR

Michael Andersson
HILDEGARD MEDIA

DETTA ERBJUDER VI!

Sökordsoptimering 100%
Varumärkesprofiliering 100%
Modern design 100%
Med oss syns du! 100%
REFERENSER

HILDEGARD MEDIA

VI SER TILL SÅ DU SYNS!

HILDEGARD MEDIA

01

 • VILL DU SYNAS?
 • Hildegard Media är ett medieföretag med säte i Hammarby Sjöstad, som är marknadsledande på den lokala köp och sälj marknaden. Under våra 15 år i branschen har vi jobbat med att på ett effektivt sätt tillhandahålla lokala
  marknadsplatser på Internet och i vår lokaltidning Sjöstadsbladet, etcetera.

02

 • HAMNA PÅ GOOGLES FÖRSTASIDA?
 • När ni anlitar oss på Hildegard Media får ni inte bara en modern webbplats som har mobilanpassning och genomtänkt struktur och modern design. Genom sökmotoroptimering och annonsering får vi er webbplats att hamna högt upp i Googles sökresultat. Det är en garanti från oss!

03

 • RENOVERA ER HEMSIDA?
 • Ny hemsida, eller uppdaterad grafisk profil? Vi hjälper er med en professionell modern design. Vi bygger nya moderna hemsidor åt företag, stora som små, snabbt och prisvärt! Nog om oss, nu vill vi gärna höra mer om ert företag och era planer för framtiden!

04

 • HUR UPPLEVS DU PÅ NÄTET?
 • Vi hjälper små och stora företag över hela Sverige med webb och design, ja allt som rör hur företaget ser ut och upplevs och syns. Vi börjar alltid med att lyssna, fråga och fundera. Därefter ger vi er ett kostnadsförslag.

05

 • SUPPORT PÅ VÅRA TJÄNSTER
 • Vi vill bli en långsiktig partner, någon som ni kan bolla företagets marknadsföring och utveckling med. Därför erbjuder vi både webb, sökordsoptimering och moderna designlösningar, så vi kan tillgodose fler av era behov och göra ert jobb lite enklare. Det medför också att vi satsar på att ge riktigt bra support. Att vi svarar snabbt när ni hör av er, vi fixar mindre ärende omgående och att vi alltid delar med oss av våra synpunkter och rekommendationer på era frågor.

06

 • SÖKORDSOPTIMERING
 • En hemsida fyller ingen funktion om den inte går att hitta. Vi använder egen kod (CSS) och verktyg för att analysera och fullända din hemsida så den syns i bruset. Vi har arbetat med SEO och sökordsoptimering sedan 1998. Vi vet hur du ska synas på Internet! Vi ger dig garanti om att du ska synas på Googles förstasida!
HILDEGARD MEDIA

HEMSIDA SOM SYNS!

The 10 best Web design in November
The 10 best Web design in November
The 10 best Web design in November
MOBILANPASSADE HEMSIDOR
KONTAKTA OSS

HILDEGARD MEDIA

Hildegard Media. Din personliga fullservicebyrå!

Poängen med reklam
Det är självklart viktigt vad man säger till sin målgrupp, men det är ännu viktigare hur man säger det. Få budskap säljer sig själva. Det kommer nästan alltid an på hur man formulerar sig i ord och bild. Och ju fler som torgför konkurrerande budskap, desto viktigare att vara den som bäst förmår fånga målgruppens uppmärksamhet och vinna dess förtroende. Eller annorlunda uttryckt: Kommunikation är ett fascinerande arbete som vi älskar på Hildegard Media.

Hammarby Fabriksväg 25

Mobil: 0769 - 255 055

Mail:info@hildegardmedia.se

Enter your keyword